Stageplek

Op zoek naar een veelzijdige stageplek bij een fotostudio?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden plek aan ??n stagiaire.

Wie zoeken wij?

IMG_4246Wij zoeken met regelmaat een enthousiaste stagiaire die verzot is op fotografie. Je studeert fotografie als hoofdvak op MBO niveau 4. Er wordt van je verwacht dat je enthousiast bent, vol frisse idee?n zit, pro-actief bent, van aanpakken weet en kunt werken in een team. Ervaring met photoshop is gewenst en je bent bereid om meer te leren. Als je ervaring hebt met Social Media is dit een pr?.
Ben je creatief en kun je goed met mensen omgaan (groot en klein)? En is stilzitten niks voor je? Dan ben jij degene die we graag verder helpen!

Wat kunnen wij je bieden?

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een breed scala aan klanten. We fotograferen veel zwangerschappen, kinderen en familiefoto’s. Ook modellen komen regelmatig bij ons in de studio. Naast portretten van particulieren doen we ook veel voor bedrijven. Zakelijke portretten, productfotografie en reclamewerk.

Wat ga je bij ons doen?

IMG_4713Dagelijks zijn we bezig met het maken of bewerken van foto’s van klanten. Je helpt mee met de shoots, begeleid de klanten. Naderhand bewerken we de foto’s, drukken we ze af en lijsten ze in. Bij ons gebeurt bijna alles intern en ben je er dus bij van A tot Z. Tussen alle opdrachten door is er ook zo nu en dan extra tijd en ruimte voor experimenten.

Enthousiast?

Ben je ge?nteresseerd in een stageplek? Stuur ons een email met daarin je motivatie en een link naar je portfolio naar: stageplek@johnroeland.nl

No widget added yet.