Portretfotografie familieportret of familiefoto

Portretfotografie voor familieportret in nieuwe stijl

Portretfotografie is altijd al een belangrijk onderdeel geweest in mijn ontwikkeling als fotograaf. Ik weet nog goed de uitdagingen die ik vond om portretfotografie te beoefenen in het begin. Technisch had ik de belichting wel goed en een goede compositie, maar toch miste het iets. Het “gevoel” zat er gewoon nog niet helemaal in. Het was dan ook niet verassend dat ik vanuit mijn opleiding steeds te horen kreeg dat mijn productfoto’s veel beter waren. Maar opgeven wilde ik niet, want ik genoot van het proces en de communicatie met de klant. Ik bleef mijzelf ontwikkelen en herontdekken en stap voor stap kwam ik steeds verder en ontwikkelde ik mijzelf.

Portretfotografie verandert qua stijl

Portretfotografie in creatieve stijl

Portretfotografie nieuwe stijl

Als ik nu mijn foto’s terugkijk van in het begin, dan heb ik al een flinke weg afgelegd. De afgelopen jaren heb ik het “gevoel’ gevonden, maar was ik nog heel erg zoekende naar mijn eigen stijl. Wat dat dan is? Ik weet het nog niet. Ik merk wel dat de laatste maanden ik meer en meer een andere kant op aan het gaan ben. Mijn stijl ontwikkeld zich voortduren, maar begint nu steeds meer richting te krijgen. Ik zie dat ook terug in mijn zwangerschapsfotografie. Ik ben continue op zoek naar meer creativiteit en andere invalshoeken. Ik laat me graag inspireren door de vele foto’s die ik regelmatig bekijk, maar probeer dan in de studio hier mijn eigen draai aan te geven. De resultaten bevallen mij prima en ik merk dat mijn portretfotografie zich meer en meer ontwikkeld.

Internationaal

ceo_eu_feb14_cover_hr_no_bleed_copyInmiddels wordt ik met regelmaat gevraagd om voor internationale magazines van o.a. Reeds Business International en CEO Magazine zakelijke portretten te maken. Voor mij een goed teken dat mijn portretfotografie een prima status heeft verkregen en dat mijn persoonlijke stijl een goede waardering krijgt, ook op de internationale markt.

Mijn stijl van portretfotografie groeit

En dat zie ik elke keer weer terug. Nieuwe beelden, nieuwe idee?n en positieve veranderingen zijn aan de orde van de dag. Ik hoop nog veel verder te groeien en ik geniet van de ontdekkingsreis die ik hiermee maak. Mijn stijl groeit en daarmee ook ik als persoon.

No widget added yet.