Mogelijkheden

Ieder mens is uniek!

Ons doel is om dat op de foto te krijgen. Bij de een vraagt dat wat meer tijd dan bij de ander. Dat is prima. Wij nemen voor iedereen rustig de tijd.?Onze fotograaf is er ervaren mee om zijn klanten op hun gemak te stellen zodat een ieder plezier zal beleven aan de fotoshoot.

Portret van uw kind

Kinderen zijn beweeglijk en hebben heus niet altijd zin om stil te staan voor een foto. Hier houden we natuurlijk rekening mee en zorgen ervoor dat de kids zich op hun gemak voelen. U kunt ook speelgoed meenemen wat uw kind fijn vindt. In onze studio is ook voldoende materiaal en speelgoed aanwezig wat uw kind zal interesseren.

Groepsportret

Ook wanneer u een leuke foto van uw gezin, familie, vrienden of collega’s wilt, bent u bij ons aan het goede adres! We beschikken over een zeer ruime studio waar een grote groep mensen op de foto kan komen.

Bij het maken van de foto’s is er van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het meebrengen van bepaalde attributen die voor u van betekenis zijn; muziekinstrument, een beroepsgericht object, sportartikelen. Ook valt te denken aan uw huisdier.
In de studio zijn ook voldoende attributen aanwezig die u desgewenst kunt gebruiken voor een mooie foto. Heeft u specifieke idee?n of wensen: neem dan gerust contact met ons op.

No widget added yet.