WS-12457-webDe tijd vliegt voorbij en voor je het weet zijn de kinderen al weer het huis uit, verspreiden?over het land (en in sommige gevallen de wereld). Wat is er dan mooier om af en toe iedereen bij elkaar te nemen en een familieportret te laten maken in een stijl die bij u past. Zeker als er een jubileum te vieren is, is een familieportret een ideale manier om iedereen bij elkaar op de foto te krijgen. We maken dan een grote groepsfoto en kunnen ieder gezin afzonderlijk ook op de foto zetten. Een gezellig moment waar meestal flink wordt gelachen en de ontspannen sfeer zorgt voor relaxte en ongedwongen foto’s.

familie-portret-029Bij elk arrangement geldt dat we binnen de gestelde tijd een aantal foto’s maken. Na de fotosessie bekijken we de gemaakte foto’s en bespreken we de mogelijkheden van het afdrukken. De foto’s kunnen dan in een maatwerklijst door ons worden ingelijst. Ook het afdrukken op hoogwaardig canvas is mogelijk. Dit doen we allemaal in eigen beheer om zo de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook foto’s op hout, aluminium, acryluxe en dibond zijn bij ons te bestellen. Kortom: keuze genoeg!!!

In mijn fotostudio in Vianen kunnen grote groepen op de foto tot wel 35 personen. Op lokatie is natuurlijk ook mogelijk, misschien heeft u een speciaal favoriet plekje? Misschien juist daarom op die lokatie! Het kan allemaal voor het mooiste familieportret. Laat uw gezin/familie vereeuwigen bij John Roeland Fotografie.

Enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak maken? Kijk dan bij de mogelijkheden?of neem direct contact met ons op.

No widget added yet.